Studio dizajni - ShtypshkronjË

Reth kompanis

exSonex është një kompani me shërbim të plotë për zhvillim dhe dizajnim te web-it, e cila ofron zgjidhje për web dhe mobil për ti ndihmuar klientët tanë që në mënyrë të suksesshme të plainifikojnë, krijojnë, mirmbajnë, reklamojnë dhe të jenë më profitabil në bizneset e tyre. Ne bashkveprojmë me klintët gjatë punës, duke na mundësuar realizimin e ideve të reja të klintëve deri në potencialin e tyre maksimal dhe ekzekutimin e çdo projekti nga koncepti e deri në publikim, pa marrë parasysh se a dëshironi te krijoni web faqe të re apo të ripërtrini web faqen aktuale, ne kemi veglat dhe resurset që ju nevoiten. Përpjekje shtesë do të jipet për tu siguruar që web faqja juaj është duke punuar si më mirë. Përparsia jonë është në dizajnin grafik të ri dhe të freskët, arkitekturën solide të informimit dhe karakteristikat e dobishme dhe interaktive për web duke përdorur teknologjitë më të reja për zhvillim dhe dizajnim të web-it, teknika si menaxhim i avancuar i projekteve dhe grupe të fokusuara për të krijuar pikërisht atë që ju duhet. exSonex përdor kombinimin e Microsoft ASPX, Active Server Pages, SQL Server, PHP, HTML5, MySQL, JavaScript, CSS dhe web dizajn të ciltër për të krijuar faqe qē punojnë në cdo shfletues. Me integrimin e këtyre teknologjive në web faqen tuaj ju fitoni përfitime të rëndësishme mbi teknologjitë konvencionale. Me pervojën dhe diturinë tonë ne ju ofrojmë fleksibilitetin që të krijoni atë që keni ëndërruar. Fokusi ynë është në krijimin e web faqeve me dizajn dhe pamje të qartë, ngarkim të shpejtë, navigim dhe plan (layout) që lejon vizitorët të gjejnë atë që ju duhet shpejt dhe lehtë.

Studio dizajni / Shtëpi botuese

Kombinimi i kreativitetit, shkathtësisë dhe teknologjisë moderne, të shpejtë dhe të saktë, patjetër që rezulton në një punë të përkryer. Studio e dizajnit exSonex realizon të gjitha llojet e përgatijteve për shtyp dhe prezantim multimedial, si krijimin e logove me të cilat identifiokehen ndërrmarjet tuaja, fotografimi profesional me kamerë digjitale, përpunimi, dizajni deri në përgatitjen finale për shtyp janë aktivtetet e studios së dizjanit.

Studioja e print dizajneve është mënyra më e lehtë dhe më interesante për të krijuar broshura(fletushka),artikuj, karta bizensi, dhe material promovues e shumë çka të servuar për ju me çmim më të lirë të mundshëm !
Aty për aty dhe një përdorim të lehtë me sistem online, ju mundeni të zgjedhëni temën apo dizajnin tuaj, ngarkoni foto profesionale, zgjedhëni foto tjera falë dhe keni materiale tjera për më afër derës suaj në biznesin tuaj aktual është e thjeshtë, zhgjidhjen e keni tek neve !

Shtypi

Libra,revista,katalogje,fllajera,kalendarë,postera,ftesa,meny,promovime,albume, maica,vizitkarta,ploter wide printig,digital print,folie,cirade,One way vision,sito grafika,tampon shtyp,UV print, gjenerim nr serik,imsakije,reklama ndriçuese,brendimi i makinave,furgonëve,bilboard,tekste 3D, foltore,shkrepsa,kalkulatorë,stilograf set,varëse për celsa,freshera ambienti,notesa-agjenda, orë muri,fatura,biletea,fletëpagesa,NCR ejt.

Shërbime

Shtyp

 • Libra,revista,katalogje,fllajera,kalendarë,postera,ftesa,meny,promovime,albume, maica,vizitkarta,plloter wide printig,digital print,folie,cirade,One way vision,sito grafika,tampon shtyp,gjenerim nr,serik,imsakije,reklama ndriçuese,brendimi i makinave,furgonëve,bilboard,tekste 3D,foltore,shkrepsa,kalkulatorë,stilograf set,varëse për celsa,freshera ambienti,notesa-agjenda,orë muri,fatura,biletea,fletëpagesa,NCR ejt.

Developer Shërbime

 • Online rezervime Avio kompani, hoteleri, automjete (rent), tranvaj. Ueb Hosting, domain, dizajn, streaming video-audio. Programim C#, Java, asp.net / SQL- MySql CMS sistem,portal lajmesh ejt. exSonex përdor kombinimin e Microsoft ASPX, Active Server Pages, SQL Server, PHP, HTML5, MySQL, JavaScript, CSS dhe web dizajn të ciltër për të krijuar faqe qē punojnë në cdo shfletues. Me integrimin e këtyre teknologjive në web faqen tuaj ju fitoni përfitime të rëndësishme mbi teknologjitë konvencionale.

Hosting shërbime

 • Mexhanimi i shërbimeve Hosting për biznesin tuaj dhe nevojat teknike E veçanta e shërbimeve Hosting është sepse ne kujdesemi për ju më mirë se çdo kush tjetër. Nuk është vetëm se ju ftojmë, por është sepse ne kemi investuar shumë në vitet e fundit për zhvillimin tonë dhe tuaj, zhvillim dhe përsosje profesionale. Shërbimet tona nuk i mbështeten vetëm avansimit teknologjik por tek ne mbizotëron kreativiteti dhe organizimi në grup. Pra nuk është tani me rëndësi se çfarë ju duhet - diçka e thjeshtë apo komplekse, sepse ne ju ofrojmë eksperiencën, përkrahjen, mbështetjen, shërbimin dhe gjithçka që avanson kompanin tuaj. Ne jemi ndryshe ...
 • Internet Provider

 • Internet edhe më i shpejtë, me çmim të njëjtë Ka nisur një epokë e re Internet me exSonex WIFi Kyçje e shpejt dhe shumë thjesht, vetëm duke u pajisur me kartelë Interneti nga pikat tona të shitjes. Paketat Personal / Family / Business duke përdorur pa ndërprer në hapësirën ku juve ju rrethojnë sinjalet exSonex WIFI me shpejtësi nga 4mbps deri 100mbps donwload & upload pa limit
 • Krijimi i logeve profesionale

  Adresa

  Miratoc

  Preshevë
  17523

  Perkrahje

  Kompania:exSonex
  e-mail:office@exsonex.com
  url:www.exsonex.com